Tenis

ROLAND GARROS. Iga Swiatek, copleșită după victoria cu Simona Halep de la Roland Garros: „Sunt fără cuvinte”

+21 Foto
Iga Swiatek // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 04 octombrie 2020

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) a fost eliminată din optimile Roland Garros de Iga Swiatek (19 ani, 53 WTA), scor 1-6, 2-6, după ce anul trecut o învingea în aceeași fază pe poloneză.

Sunt fără cuvinte... Sunt foarte obosită pentru că am fost foarte concentrată. Nu m-am gândit decât la ce trebuie să fac pe teren. Îmi aduc aminte de meciul de anul trecut, l-am avut în minte. Dar nu neapărat pentru a mă răzbuna. Anul trecut am pierdut cu Simona, iar ea a fost eliminată în runda următoare de Amanda Anisimova. M-am gândit ca poate repetăm scenariul, dar inversăm numele (n.r- Halep a trecut în turul III de Anisimova).

Anul trecut a fost primul meci jucat de mine pe o arenă importantă. De atunci am mai evoluat contra jucătoarelor de top și m-am simțit bine. Acum sunt foarte fericită.

În ultima vreme m-am concentrat pe tenis și m-am pregătit foarte bine. La un moment dat mi-am dorit și alte pasiuni, precum muzica, dar am reveni la tenis. Sper să joc cât mai bine și să progresez”, a declarat Iga Swiatek la Eurosport.

FOTO. Cele mai tari imagini din meciul Simona Halep - Iga Swiatek

Citește mai multe știri de la Roland Garros:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.