Nationala

ISLANDA - ROMÂNIA. Mobilizare maximă pentru baraj » Rădoi i-a cucerit pe „tricolori”: „N-am mai văzut așa ceva până să vină Mirel”

Meciul dintre Islanda și România va avea loc joi, de la 21:45,

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 04 October 2020

Sergiu Hanca (28 de ani), mijlocașul polonezilor de la Cracovia, a fost din nou convocat de Mirel Rădoi la naționala României, așa cum se întâmplase și la meciurile de luna trecută, cu Irlanda de Nord (1-1) și Austria (3-2). 

  • Meciul dintre Islanda și România va avea loc joi, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV;
  • Dacă va trece de Islanda, România va înfrunta Ungaria sau Bulgaria, pe 12 noiembrie, pentru un loc la Euro 2020.

Internaționalul a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre însemnătatea „barajului” cu Islanda, dar și despre noutățile pe care le-a remarcat în prima reprezentativă odată cu venirea lui Mirel Rădoi. 

„Cred că meciul cu Islanda  e cel mai important din carieră! Am câștigat trofee, am jucat finale, dar aici reprezinți o țară întreagă, joci pentru tot ceea ce înseamnă această țară. Nu trebuie să existe nicio presiune. Trebuie doar să existe atitudine și plăcerea de a juca fotbal, iar restul vin de la sine. 

Unitatea grupului e cel mai mare câștig de la venirea lui Mirel Rădoi, la fel ca dorința de a munci mai mult. Nu am văzut aceste lucruri înainte. Jucătorii au plecat pozitivi la cluburile lor și au încercat să joace cât mai bine pentru a fi convocați din nou la următoarele meciuri. Sunt încrezător 100% înaintea acestui meci. Nu mă tem de nimic, aștept meciul, atâta tot”, a spus Hanca, în cadrul unei conferințe online găzduită pe pagina de Facebook a naționalei. 

VIDEO Islanda - România: totul despre semifinala barajului pentru EURO 2020

Citește și alte știri despre echipa națională a României: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.