Stranieri

VIDEO Mircea Lucescu e noul lider din Ucraina! „Il Luce”, neînvins în mandatul la Dinamo Kiev

Dinamo Kiev, formația pregătită de Mircea Lucescu (75 de ani), a remizat pe teren propriu cu Zorya, scor 1-1, și a urcat pe prima poziție în Ucraina.

Articol de Gazeta Sporturilor   —  duminică, 04 octombrie 2020

Dinamo Kiev, formația pregătită de Mircea Lucescu (75 de ani), a remizat pe teren propriu cu Zorya, scor 1-1. În ciuda semieșecului, formația antrenorului român a urcat pe prima poziție în Ucraina. 

Mircea Lucescu este neînvins la Kiev în primele 9 meciuri oficiale. În această perioadă a cucerit Supercupa Ucrainei, după o finală cu rivala Șahtior, a calificat echipa în grupele Ligii Campionilor, iar acum a dus-o și pe prima treaptă a clasamentului. 

Meciul cu Zorya nu a fost deloc ușor. Dinamo nu a reușit să își creeze multe ocazii în prima parte și s-a văzut condusă în minutul 65, prin reușita lui Kochergin. Egalarea a fost adusă de mijlocașul sloven Benjamin Verbic, în minutul 75.

VIDEO. Golul marcat de Dinamo Kiev în meciul cu Zorya


Dinamo Kiev, prima în Ucraina

Șahtior, campioana en-titre și marea rivală a lui Dinamo Kiev, a remizat astăzi cu Desna, scor 2-2. Vorskla Poltava, cealaltă formație aflată la vârful ierarhiei a scos tot un punct cu Dnipro. Jocul rezultatelor l-a dus pe „Il Luce” pe primul loc.

Citește și alte știri din fotbalul european: 


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.