Liga 1

EXCLUSIV / UPDATE Dinamo a convins un fotbalist cu 33 de meciuri în La Liga! Mâine se semnează contractul

+39 Foto
Pedro Alcala (31 de ani, fundaș central) este ultimul fotbalist intrat în atenția lui Dinamo.

Articol de Eduard Apostol  —  duminică, 04 octombrie 2020

Pedro Alcala (31 de ani, fundaș central) este ultimul fotbalist acontat de Dinamo.

UPDATE, ora 20:45: Potrivit informațiilor GSP.ro, Alcala s-a înțeles în principiu cu Dinamo, iar mâine se vor parafa actele!

În sezonul precedent, Alcala a evoluat în 31 de partide pentru Girona, dintre care 29 în Segunda. A reușit două pase decisive în campionat.

Pedro Alcala, pe lista lui Dinamo

De-a lungul carierei, Pedro Alcala a mai evoluat pentru Alcoron, Malaga, Marbella, Real Union, Malagueno, Getafe, Almeria, Real Murcia și Llagostera.

33 de meciuria bifat jucătorul în La Liga pentru Girona (sezoanele 2017-2018, 2018-2019); are un gol în primul eșalon fotbalistic din Spania

650.000 de euroeste cota de piață a lui Alcala, potrivit Transfermarkt

Dinamo, activă în mercato

Andrei Radu (24 de ani), fundașul stânga al lui CFR, a semnat deja cu Dinamo! Acesta nu intra în planurile lui Dan Petrescu și a acceptat să revină la formația alb-roșie. Bucureștenii tratează împrumutul unui alt fotbalist defensiv de la Girona: Santiago Bueno, un stoper uruguayan de 23 de ani. 

Un alt fundaș central, de această dată cu supernume, Kyriakos Papadopoulos, despre care Gazeta Sporturilor a anunțat încă de vineri seară, este o variantă foarte costisitoare pentru roș-albi. Iar înfrângerea cu FCSB, coroborată cu faptul că echipa are trei eșecuri în 6 etape, doar 5 puncte în clasament, i-au pus pe gânduri și pe oficialii „câinilor" - toate detaliile, AICI.

FOTO Cele mai tari imagini din FCSB - Dinamo 3-2

VIDEO Cosmin Contra, după FCSB - Dinamo 3-2: „Păcat că munca unor jucători este ştirbită de o greşeală!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.