Campionate

Președintele lui Dinamo Kiev: „Băluță a făcut vizita medicală. E jucătorul nostru”

Igor Surkis (61 de ani) a dezvăluit că ”Tudor Băluță a trecut deja vizita medicală”

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday, 05 October 2020

Igor Surkis (61 de ani) a dezvăluit că ”Tudor Băluță a trecut deja vizita medicală”. Împrumut pe un sezon de la Brighton, cu opțiune de cumpărare. Antrenorul spune însă: ”Pentru ca echipa să crească într-adevăr, trebuie să iei un jucător pe mulți bani”.

După 0-0 cu Desna, 1-1 cu Zoria, două echipe care au remizat și cu Șahtior în acest campionat, antrenorul nu i-a putut folosi în acest ultim meci nici pe Supriaga și Buialski, accidentați.

Deși Luce a lansat mai multe avertismente că mai are nevoie de întăriri, președintele clubului nu s-a implicat prea mult pe piața transferurilor. L-a confirmat ieri doar pe Tudor Băluță, mijlocașul în vârstă de 21 de ani de la Brighton.

3,6 milioane de euroeste cota de pe transfermarkt a lui Tudor Băluță

"Iubesc fotbalul mai mult decât banii"

„Tudor Băluță a trecut deja vizita medicală. E jucătorul nostru”, a declarat Igor Surkis presei ucrainene. Împrumut până la sfârșitul sezonului, cu opțiune de cumpărare. „Nu știu dacă vor mai fi alte transferuri”, a mai spus oficialul alb-albaștrilor.

La conferință, reporterii locali erau curioși cum va crește jocul lui Dinamo. „Pentru ca echipa să crească într-adevăr, trebuie să iei un jucător pe mulți bani. Un fotbalist de echipă națională, de la un club important. Și, în acest moment, nu putem. Ne punem speranțele în tinerii noștri”, a răspuns Lucescu. Auzindu-l pe antrenor, Surkis a întors declarația inițială: „Iubesc fotbalul mai mult decât banii, așa că investim și în transferuri”.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.