Liga 1

Gaz Metan - Hermannstadt 1-1. Decizie controversată: Marius Avram a judecat cu două măsuri!

Marius Avram

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday, 05 October 2020

Sibianul Dâlbea (38 de ani) a fost eliminat cu Gazul (1-1) fiindcă i-a reproșat ”centralului” bucureștean că nu i-a lăsat pe ai săi să execute o lovitură liberă în prelungiri. Invers de cum procedase același Avram la meciul Hermannstadtului cu Clinceni (2-2), când ilfovenii egalaseră dintr-o astfel de fază fixă în minutul 90+5.

Incidentul s-a petrecut imediat după încheierea partidei Gaz Metan - FC Hermannstadt (1-1). Mijlocașul oaspeților, Răzvan Dâlbea, a protestat în fața "centralului" Marius Avram, care i-a arătat un al doilea cartonaș galben și apoi pe cel roșu. Din sursele Gazetei, Dâlbea i-a reproșat arbitrului bucureștean că nu i-a lăsat pe oaspeți să execute o lovitură liberă și s-a grăbit să fluiere, la finalul prelungirilor (90+4). Aducându-i totodată aminte că în meciul lor cu Academica Clinceni (2-2), disputat pe 29 august, procedase exact invers

Ilfovenii au obținut atunci o lovitură liberă, tot în prelungiri (90+5), pe care Avram i-a lăsat să o execute. O fază fixă în urma căreia Marian Șerban a egalat la doi și Clincenii s-au întors acasă cu un punct nesperat. Altfel, bucureșteanul n-a avut situații controversate de rezolvat, iar tensiuni au fost doar în debut. Însă după ce i-a temperat pe recalcitranți, cu 4 "galbene" în primele 12 minute, cele două echipe și-au văzut de joc.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.