Liga 1

FCSB - DINAMO 3-2. Cornel Dinu dă de pământ cu MM Stoica: „Teatru de joasă speță! Șiretenie comercială”

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 06 octombrie 2020

Gesturile lui Mihai Stoica (55 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, din timpul derby-ului cu Dinamo (scor 3-2), nu l-au impresionat pe Cornel Dinu (72 de ani), legenda alb-roșilor.

MM Stoica a fost extrem de activ pe parcursul derby-ului câștigat de echipa sa în fața dinamoviștilor. L-a criticat pe arbitrul Radu Petrescu la pauza meciului pentru penalty-ul acordat lui Dinamo, a fost văzut în timp ce vorbea la telefon, iar în minutul 76, după ce Florin Tănase a înscris golul victoriei pentru FCSB, Stoica a vărsat lacrimi de fericire. Acest ultim gest al oficialului roș-albaștrilor nu a trecut neobservat, Cornel Dinu caracterizându-l într-un mod tranșant.

Cornel Dinu: „Șiretenie comercială”

„Când ajungi la maniera asta de lacrimi, deja e de ori o instabilitate comportamentală, ori un teatru de joasă speţă. Cred că e instabilitate comportamentală la unul care a intrat în fotbal. A fost o şiretenie prin care s-a trecut şi pe la Galaţi, Brăila, de asta comercială. Îmi aduc aminte de scena Stolojan, Băsescu. Dacă am o lacrimă, o păstrez pentru mine, nu pentru MM Stoica”, a declarat „Mister”, la TV Telekom Sport.

Mihai Stoica, criticat și de Vivi Răchită: „Maimuțăreli! A revenit cu lucruri nespecifice fotbalului”

Cornel Dinu nu este singurul om de fotbal care a taxat ieșirile lui Mihai Stoica. Valeriu Răchită, fost jucător la Steaua, l-a criticat la rândul lui pe MM:

„Nu sunt de acord cu acele maimuțăreli ale lui Mihai Stoica. A revenit după retragerea lui Gigi Becali, dar a revenit cu lucruri nespecifice fotbalului. Mă uitam la United - Tottenham, dar nu l-am văzut pe Mourinho să facă așa. Respectă-ți adversarii, nu știi când ajungi în partea cealaltă”, a spus acesta.

VIDEO. Sărbătoare în vestiarul FCSB, după victoria din derby-ul cu Dinamo, 3-2

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.