Stranieri

UPDATE / OFICIAL Mircea Lucescu are în sfârșit un jucător român la Dinamo Kiev! Anunțul de la miezul nopții

Tudor Băluță (21 de ani, mijlocaș defensiv) a fost prezentat oficial de Dinamo Kiev

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 07 octombrie 2020

Tudor Băluță (21 de ani, mijlocaș defensiv) a fost prezentat oficial de Dinamo Kiev. Ulterior, echipa antrenată de Mircea Lucescu a șters anunțul, care a fost urcat aproape de miezul nopții din nou pe rețelele de socializare.

UDPATE, ora 00:30

Tudor Băluță a fost prezentat pentru a 2-a oară la Dinamo Kiev în aceeași zi. Formația lui Mircea Lucescu a ajuns la un acord și cu impresarii jucătorului care va evolua până la finalul acestui sezon în Ucraina.

UPDATE, ora 20:20

Dinamo Kiev a șters anunțul prezentării lui Băluță! Potrivit ultimelor informații, gruparea din capitala Ucrainei nu s-a înțeles la bani cu agenții jucătorului.

„Conducerea lui Dinamo Kiev consideră exagerate pretențiile financiare ale impresarilor”, notează Igor Burbas, un jurnalist local.

Postarea ștearsă de Dinamo Kiev

Tudor Băluță, spre Dinamo Kiev

Conform comunicării inițiale, Băluță a fost împrumutat un an de la Brighton, existând opțiunea unui transfer definitiv la finalul stagiunii.

Transferat în vara lui 2019 de la Viitorul la Brighton, pentru 2,9 milioane de euro, Tudor Băluță nu a reușit nici să debuteze în Premier League. În returul sezonului trecut, a fost împrumutat în Olanda, la ADO Den Haag, iar acum Lucescu îi întinde un colac de salvare.

3,6 milioane de euroeste cota de piață a lui Băluță, conform Transfermarkt

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.