Campionate

Răsturnare de situație în Serie A » Informații de ultimă oră în cazul Juventus - Napoli

Încă nu s-a luat o decizie în privința meciului Juventus - Napoli, care nu s-a mai jucat din cauza faptului că napoletanii nu au făcut deplasarea la Torino.

Articol de Daniel Scorpie  —  Tuesday, 06 October 2020

Judecătorul sportiv nu a omologat victoria campioanei din Italia la „masa verde”, după ce Juventus - Napoli nu s-a mai disputat. Decizia a fost amânată, cel mai probabil pentru săptămâna viitoare. 

  • Autoritățile sanitare i-au interzis lui Napoli să plece din oraș după cele două cazuri de COVID-19 de la echipa lui Gattuso;
  • Liga nu a amânat meciul, în ciuda cererii napoletanilor, iar campioana en-titre din Peninsulă s-a prezentat la stadion. 

S-a cerut o anchetă mai amplă, iar din primele informații Napoli ar scăpa cu rejucarea partidei, însă va fi depunctată pentru încălcarea protocolului sanitar!

Napoli nu a făcut deplasarea la Torino pentru meciul cu Juventus

Napoli nu a plecat către Torino, fiind oprită de autorităție sanitare locale, din cauza riscului transmiterii virusului și a obligativității intrării 14 zile în carantină. Asta după ce s-au depistat doi infectați, Zielinski și Elmas, probabil contacți cu genovezii în meciul disputat în urmă cu o săptămână și jumătate.

Și jucătorii lui Pirlo au intrat sâmbătă după-amiază în izolare, la J Hotel, după ce doi componenți ai staff-ului tehnic (colaboratori externi) au avut rezultate pozitive la testele COVID-19. 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.