Liga 1

FCSB. VIDEO EXCLUSIV Mircea Lucescu, discuții pentru transferul lui Dennis Man la Dinamo Kiev: „Am certitudinea că vom putea aduce 12 milioane de euro și alte 3 în bonusuri”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 07 October 2020

Impresarul Anamaria Prodan (47 de ani) a dezvăluit la GSP LIVE că Mircea Lucescu l-a vrut pe Dennis Man (22 de ani) la Dinamo Kiev, dar mutarea a căzut. 

Agentul lui Dennis Man spune că Gigi Becali cere 15 milioane de euro pentru internaționalul român și crede că FCSB îl va vinde la finalul acestui sezon.

VIDEO Anamaria Prodan a anunțat când pleacă Dennis Man: „Prețul pleacă de la 12 milioane de euro”

„Feyenoord, Norwich și AS Monaco au venit după Dennis Man. Și din Rusia, și din Ucraina au venit după Man. Da, Dinamo Kiev! Am discutat să-l ducem acolo. Nu a apărut asta pe nicăieri. Nu știu dacă la vară va mai avea nevoie de el. La nea Mircea au plecat doar doi jucători. Trebuia să plece Gelson la formația lui Reghe (n.r- Al Wahda), dar nu a mai plecat. L-a oprit nea Mircea și acum e golgeter. 

Cred că patronul vede prețurile. Dacă Man va continua așa, am certitudinea că vom putea aduce 12 milioane de euro și alte 3 în bonusuri foarte concrete. Becali a vrut 15 milioane. Dar asta cu 12 milioane și bonusuri a fost o varianta găsită pe ultima sută de metri. Asta le pot aduce acum.  Eu l-aș fi dat pe Man pe 10 milioane, plus bonusuri. E tot ceea ce putem face. Dacă Gigi voia să-l dea pe 8 milioane, își alegea fără probleme echipele”, a declarat Anamaria Prodan la GSP LIVE.

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.