Liga 1

Situație scandaloasă la Gaz Metan Mediaș » Secunzii lui Dusan Uhrin Jr. nu mai sunt primiți în club

Dusan Uhrin Jr, fost antrenor Gaz Metan

Articol de Remus Răureanu  —  Friday, 09 October 2020

Dragoș Picu, antrenor cu portarii, și Denis Kavan, preparator fizic, nu mai sunt primiți de Gaz Metan la club, după ce medieșenii au pus în funcție un nou staff tehnic!

Dragoș Picu și Denis Kavan, doi dintre colaboratorii lui Dusah Uhrin Jr. la Gaz Metan Mediaș, au fost „interziși” la club. Medieșenii forțează astfel despărțirea de cei doi, care sunt și neplătiți! 

Neplata salariilor i-a constrâns pe cei doi să apeleze la AFAN, care va lua acțiuni, urmând să notifice clubul.

Jorge Costa, succesorul lui Uhrin

După îndepărtarea antrenorului principal Dusah Uhrin Jr., Jorge Costa a fost numit director tehnic la Gaz Metan Mediaș. Câștigător al Ligii Campionilor și Cupei UEFA cu FC Porto, acesta a ajuns la o înțelegere pentru următorii doi ani cu sibienii.

Între timp, antrenorul ceh poartă un război rece cu președintele Valentin Iordănescu, întrucât Uhrin nu concepe să plece oficial până în momentul în care nu-și va încasa restanțele salariale de 70.000 de euro.

Jorge Costa va fi ajutat la Gaz Metan de antrenorul secund Bogdan Pătrașcu, antrenorul cu portarii Pedro Correia, preparatorul fizic Marco Leite și analistul video David Almeida. FOTO: facebook.com/GazMetanMediasOficial

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.