ESports

Acestea sunt cele mai bune carduri de tip ICON din FIFA 21: jocul va avea 100 de carduri speciale!

Acestea sunt cele mai bune carduri de tip ICON din FIFA 21: jocul va avea 100 de carduri speciale!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 09 octombrie 2020

Cine pune mâna pe unul din ele va fi foarte norocos. 

Legendele din fotbal pot reprezenta un avantaj nemaipomenit în partidele de Ultimate Team, chiar dacă sunt foarte greu de obținut. Orice astfel de card este de ajutor, dar unul dintre cele mai bine cotate poate face diferența. 

FIFA 21 va avea 100 de carduri speciale

Ca portar Lev Yashin rămâne cardul dorit de orice fan, de 94, aproape impecabil. Ronaldinho și Cruyff sunt alte două opțiuni la care visează gamerii. Olandezul este puțin mai valoros, pentru că are 5 stele la skills și valori mai ridicate la jocul cu piciorul mai slab, dar diferența nu este deloc mare. 

Paolo Maldini pornește în FIFa 21 ca unul din cei mai buni fundași, dacă nu chiar cel mai bun, cardul lui cel mai valoros este 94, iar cel mai slab, 88. 

Cel mai bine cotat dintre noile adiții este legenda celor de la Real Madrid, Ferenc Puskas, iar fostul mare fotbalist maghiar vine cu 96 la șut, 91 la viteză și 92 dribling, așa că nu prea se găsesc părți negative. Un alt nume de legendă, Garincha, vine cu un card de 94, cu 5 stele la skills, care poate acoperi aproape orice post în atac. 

Nu putea lipsi de pe listă fostul mare atacant, „originalul” Ronaldo, cu carduri de 90, 94, 96, ultimul o adevărată bestie, atacantul perfect care să marcheze gol după gol. 

Diego Maradona va avea un card aproape perfect

Ei bine există trei carduri chiar mai ofertante. Zinedine Zidane face istorie ca antrenor la Real, dar înainte a fost unul din cei mai buni coordonatori de joc din toate timpurile. Iar cardul lui superior, de 96, este impresionant, cu o viziune și o capacitate de a pasa și a deschide jocul fără pereche. 

Binențeles, pentru cei care vor să demoleze o apărare, Diego Maradona este varianta perfectă, cu 5 stele la skills, 95 la dribling, 88 la viteză.

Cel mai bun card este considerat cel al unei alte mari legende, singurul câștigător al trei Cupe Mondiale, Pele. Cele 4 stele la jocul cu piciorul mai slab este singurul element care îl trage în jos, 96 la viteză, 95 la dribling și 93 la șut sunt niște atribute fantastice, iar Pele rămâne marcatorul perfect. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.