Liga 1

Adi Popa, exasperat de procesul pe care îl are cu FCSB: „Probabil se va amâna cât se va putea. Nu înțeleg de ce!”

Adi Popa, la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 09 octombrie 2020

Adrian Popa (32 de ani), fost jucător la FCSB, a dezvăluit că procesul pe care îl are cu roș-albaștrii a fost amânat de mai mult de 10 ori!

Adi Popa se judecă cu fostul său club după ce Gigi Becali, finanțatorul de la FCSB, a decis să îl bage pe fotbalist în șomaj tehnic odată cu izbucnirea pandemiei de coronavirus și pauza impusă fotbalului. „Motoreta” spune că are de primit 52.500 euro de la FCSB, sumă pentru care se luptă la comisii.

„Au amânat încă o dată, cred că e a zecea sau a douăsprezecea oară. Nu înțeleg de ce, nu știu legislația. Dacă legislația permite, probabil se va amâna cât se va putea. Nu știu, nu ține de mine, am avocați. Se amână pronunțarea până joia viitoare. Sper că se va da. Inițial, tot depuneau acte cât mai multe și comisia avea nevoie de timp să delibereze, să studieze actele”, a spus Popa la „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

Adi Popa semnează cu Voluntari

Liber de contract din luna iulie, după ce împrumutul său la FCSB a expirat, mijlocașul a dezvăluit că va evolua la FC Voluntari, formație alături de care s-a antrenat în ultimele luni.

„Am așteptat ceva de afară. Am primit câteva oferte, dar nu ceva care să mă convingă să fac un nou sacrificiu și să plec de acasă. Am tot așteptat din zona Golfului, dar cam totul este blocat acolo din cauza coronavirusului. Probabil voi avea o discuție cu cei de la Voluntari. Dacă vom ajunge la un numitor comun, până la vară, până la iarnă, voi rămâne la ei. Merg acolo pentru domnul Teja. M-a dorit și iarna trecută, avem o relație foarte bună”, a declarat acesta.

VIDEO Procesul lui Adi Popa cu cei de la FCSB: „Mă judec pentru 52.500 de euro, vedem ce decid comisiile”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.