Liga 3

Meciul Stelei nu se mai joacă! Anunțul oficial: „Am solicitat reprogramarea”

Partida CSA Steaua - FC Voluntari 2, programată sâmbătă, 10 octombrie, în Liga 3, nu se va mai disputa, din cauza contextului epidemiologic al „militarilor”.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 09 October 2020

Partida CSA Steaua - FC Voluntari 2, programată sâmbătă, 10 octombrie, în Liga 3, nu se va mai disputa, din cauza contextului epidemiologic al „militarilor”.

„În urma informației date de către FRF pe site-ul oficial, secțiunea Competiții Interne, Steaua București anunță că meciul pe care trebuia să-l dispute sâmbătă 10.10.2020, ora 15:00, în complexul Ghencea, în compania celor de la SC FC Voluntari SA 2, a fost anulat din cauza numărului mare de infectări cu virusul SARS-COV 2, atât în rândul jucătorilor cât și în staff-ul tehnic al echipei.

Având în vedere principiile de desfășurare a competițiilor fotbalistice pentru sezonul 2020-2021, adaptate contextului pandemiei, Steaua București a solicitat reprogramarea partidei urmând ca data disputării meciului să fie comunicată pe canalele oficiale ale clubului.

Pe această cale vă informăm că toți fotbaliștii depistați pozitiv se află în izolare la domiciliu și prezintă o stare de sănătate bună”

Comunicat oficial CSA Steaua

CSA Steaua, decimată de COVID-19

Clubul Armatei a anunțat pe site-ul oficial că la testarea efectuată înaintea partidei cu FC Voluntari 2 au fost depistați cu noul coronavirus încă 10 jucători. Aceștia au fost izolați și vor reveni la antrenamente după ce vor avea un test negativ.

CSA Steaua a ajuns astfel la 20 de cazuri de COVID-19 la echipă. Înainte de meciul cu Dinamo, de pe 2 octombrie, clubul a raportat 10 cazuri de coronavirus: 9 jucători și un membru din staff. 

După 4 etape, CSA Steaua e lider în Seria a 4-a din Liga a 3-a, cu 12 puncte și colaveraj 14-4. „Militarii” au 5 puncte avans peste Progresul Spartac și FC Voluntari.

VIDEO Marius Lăcătuș, despre perioada CSA Steaua: „Comportamentul unora mi-a lăsat un gust amar”

Citește mai multe știri despre CSA Steaua:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.