Liga 1

EXCLUSIV Conducerea lui Dinamo, replică după criticile lui Dumitru Dragomir și ale Anamariei Prodan: „Noi nu suntem obișnuiți cu circul mediatic, cu comedianții de prost gust”

Conducerea lui Dinamo, replică după criticile lui Dumitru Dragomir și ale Anamariei Prodan

Articol de Eduard Apostol, Cristina Negrilă  —  vineri, 09 octombrie 2020

Rufo Collado, directorul sportiv al lui Dinamo, a dat o replică celor care contestă noua conducere spaniolă a „câinilor” și proiectul acesteia, cum ar fi Anamaria Prodan sau Dumitru Dragomir.

- Ce le-ați transmite celor ce consideră că Dinamo a fost preluată de spanioli pentru afaceri necurate sau pariuri?

- Proiectul acesta e unul grandios. Nu am venit aici pentru un an sau doi. E prima dată când dau interviu, până acum nu am făcut altceva decât să lucrez pentru binele lui Dinamo. Am citit multe tâmpenii, inclusiv lucruri care au fost scrise pentru a-mi face rău. Dar nu m-am oprit nici măcar un minut. S-au inventat știri în ceea ce ne privește, nu are sens. Unii dintre oamenii din presă fac rău sportului din România. În Spania asta se traduce ca lipsă de profesionalism. Și voi ar trebui să faceți ceva să-i excludeți. Nu ne fac rău doar nouă, ci și vouă. Noi nu suntem obișnuiți cu circul mediatic, cu comedianții de prost gust, cu știrile inventate de niște persoane care au în spate alte persoane interesate de circ sau niște impresari cu diverse interese.

- Cine și ce anume vă deranjează?

- Nu suntem obișnuiți cu astfel de comportament. Nouă ne place să muncim discret, cu modestie, să construim o echipă care să fie sus, să fie importantă. Unii inventează știri, nu au dovezi și fac rău clubului. Mă fac să râd cei care spun că am venit aici să spălăm bani, să facem afaceri necurate sau că suntem implicați în mafia pariurilor, nu are niciun sens. E o vorbă în Spania: timpul arată cine are dreptate și cine nu.

- Când se va rezolva situația financiară la nivelul echipei?

- În ceea ce privește banii, vă pot spune că jucătorii noștri sunt foarte fericiți. 

VIDEO Anamaria Prodan nu știe cine e în spatele lui Pablo Cortacero: „Nu înțeleg de ce nu vrea să apară”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.