Liga 1

Craiova și-a prezentat noile achiziții! Atacantul care vine să aducă titlul în Bănie: „Sunt la un club cu o istorie bogată şi suporteri fanatici”

Ivan Mamut

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 09 octombrie 2020

CS Univeritatea Craiova și-a prezentat astăzi noile achiziții: Mihai Căpăţână (24 de ani), Ivan Mamut (23 de ani) și Reagy Ofosu (29 de ani).

Craiova a făcut 3 achiziții în ultima zi de mercato, încercând să își întărească lotul pentru a aduce titlul în Bănie după 30 de ani. Cei trei fotbaliști au fost prezentați astăzi, pe pagina oficială a clubului.

A lăsat Voluntariul pentru a se bate la campionat

Mihai Căpățână a venit la clubul oltean de la FC Voluntari în schimbul sumei de 250 de mii de euro. Astfel, mijlocașul se va bate la titlu în acest sezon, după ce, în sezonul trecut, a luptat pentru evitarea retrogradării. 

Mă bucur foarte mult că am ajuns aici, pot spune că visez la acest moment de când am debutat în Liga I. Am venit cu gânduri măreţe, îmi doresc, cum îşi doreşte toată lumea, să reuşim să câştigăm titlul şi Cupa în acest an, pentru că merită Craiova acest lucru.
Mihai Căpăţână, Universitatea Craiova

Liga 1, o nouă provocare pentru Mamut

Ivan Mamut a ajuns la Craiova după ce în sezonul trecut a evoluat pentru formația croată Inter Zapresic. El s-a aratat bucuros că a ajuns la un club care se bate la campionat și vrea să ajute la obținerea acestuia.

Sunt foarte fericit, pentru că sunt la un club care este pe primul loc în campionat, un club cu o istorie bogată şi suporteri fanatici. Vreau să ajut echipa să câştige campionatul..
Ivan Mamut, Universitatea Craiova

Ofosu, marea surpriză a oltenilor în perioada de mercato

După ce în această vară Reagy Ofosu a refuzat oferte din campionate puternice, ultima fiind chiar de la Konyaspor (Turcia), acesta a ajuns la formația de pe primul loc din Liga 1, CS Univeristatea Craiova.

Când am venit prima dată în România, toată lumea mi-a spus că U Craiova şi fanii ei sunt incredibili. Şi prima oară când am jucat aici, cu Botoşani, am simţit şi eu că acest club este extraordinar, la fel ca şi fanii. Au un stadion fantastic şi o istorie bogată. Mi-am spus: „Uau, să joci aici trebuie să fie foarte plăcut!”.
Reagy Ofosu, Universitatea Craiova

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.