Nationala

Mircea Lucescu în tribune la partida naționalei de tineret! Noua sa achiziție, doar rezervă în meciul cu Ucraina

Mircea Lucescu a asistat la meciul dintre Ucraina U21 și România U21

Articol de Vlad Nedelea  —  Friday, 09 October 2020

Mircea Lucescu (75 de ani) a asistat la meciul dintre Ucraina U21 și România U21, alături de el fiind Igor Surkis, patronul lui Dinamo Kiev. Meciul s-a disputat cu spectatori în tribune, în limita a 30% din capacitatea stadionului.

Numit în vară la Dinamo Kiev, Mircea Lucescu a fost în tribunele stadionului Obolon pentru a urmări disputa dintre cele două selecționate U21. I-a putut urmări din primul minut pe stoperii Denys Popov și Oleksandr Syrota. Nu și pe Tudor Băluță, proaspăt transferat de Dinamo Kiev în urmă cu câteva zile. Revenit printre tricolori, mijlocașul central a început pe bancă meciul împotriva Ucrainei U21.

Ungaria, un exemplu pentru noi

După meciul cu Islanda, pierdut de naționala mare cu scorul de 2-1, Mircea Lucescu i-a dat exemplu pe maghiari pentru cum au reorganizat fotbalul în ultimii ani. Ungaria a trecut cu 3-1 de Bulgaria și îi va întâlni pe islandezi în meciul decisiv pentru calificarea la Euro 2021. 

Nu știu dacă în celelalte orașe echipele gazdă s-au calificat. Ce s-a întâmplat aseară. A bătut Ungaria? Ei au investit foarte mult în fotbal. Au un președinte de țară care a înțeles că sportul îi dă o imagine internațională deosebită.
Mircea Lucescu, antrenor Dinamo Kiev

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.