Liga 1

Ion Crăciunescu, răbufnire la adresa noilor șefi de la Dinamo: „În fața mea nu au cuvânt! Au promis ceva și nu au făcut”

Ion Crăciunescu (70 de ani) s-a supărat pe conducătorii lui Dinamo și refuză oferta de a se alătura noului proiect din Ștefan cel Mare.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 09 octombrie 2020

Ion Crăciunescu (70 de ani) s-a supărat pe conducătorii lui Dinamo și refuză oferta de a se alătura noului proiect din Ștefan cel Mare. 

Fostul arbitru internațional și fostul șef al CCA, Ion Crăciunescu, 70 de ani, a fost contactat de oficialii lui Dinamo pentru a prelua un post în organigrama clubului. Discuțiile ar fi trebuit să aibă loc săptămâna aceasta. Nemulțumit că spaniolii au amânat întâlnirea, Crăciunescu a răbufnit. 

Ion Crăciunescu, mesaj pentru conducerea lui Dinamo

„Da, trebuia să ne întâlnim, am înțeles acum că săptămâna viitoare. Le transmit pe această cale că expiră timpul. Dacă promit ceva și nu au respectat, în fața mea înseamnă că nu au cuvânt. Eu nu fac pașii pe care îi vor dânșii, când vor dânșii, la comanda lor”, a declarat Ion Crăciunescu la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Ion Crăciunescu

Crăciunescu era dorit de fani la Dinamo

Din postura sa de specialist pe arbitraj și invitat la Digi Sport, vâlceanul a vorbit mereu echidistant când a venit vorba de meciurile "câinilor", ba mai mult, a sprijinit proiectul socios al celor din DDB, de aceea s-a creat o afinitate între el și fanii-acționari ai lui Dinamo. Care au militat, oficial, pentru a-l atrage pe Crăciunescu la club, după penalty-ul inventat din ultimul derby, în special.

VIDEO. Spaniolii lui Dinamo au început lupta cu Becali și Mihai Stoica! Rufo Collado: „Lucruri lamentabile, nu ne place circul”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.