Nationala

ROMÂNIA. Cel mai dur verdict după eșecul cu Islanda: „E o problemă mentală! Facem pe noi de frică! Nu avem lider și jucători de valoare”

+25 Foto
„Tricolorii” sunt criticați după meciul cu Islanda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 10 October 2020

Gabi Balint (57 de ani) a explicat marea problemă observată după duelul cu Islanda, 1-2, în barajul pentru EURO 2020: lipsa unui lider în teren.

În plus, fostul internațional s-a declarat dezamăgit și de selecționerul Mirel Rădoi, spunând că pentru meciul din baraj era nevoie de un antrenor cu experiență.

„Cred că avem o problemă mentală! Când e meci decisiv facem pe noi! Nu avem lideri și nici jucători de valoare! Noi, la națională, aveam 6-7 jucători care erau lideri prin jocul lor. În momentele grele știau să se adune. Tătărușanu nu e lider! El e un jucător tăcut în poartă. Își face treaba de a nu lua gol, dar nu se implică! 

Mi-am luat viteză după succesul cu Austria! Și eu l-am dorit pe Rădoi, dar nu are experiență. Meciurile astea decisive trebuie gândite. Doar un antrenor cu experiență poate să se gândească la ceva ce noi nu ne gândim.

Noi ne entuziasmăm că am bătut Austria și iată că am primit o palmă «Bang!». Să nu ne resemnăm, dar nici să nu ne păcălim!”, a explicat Gabi Balint în emisiunea „Digi Sport Special”

VIDEO Urmează Norvegia - România. Totul despre duelul din Liga Națiunilor

FOTO. Imagini tari de la meciul Islanda – România

Citește mai multe știri despre naționala României:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.