Liga 1

Situație de neînțeles la Dinamo » Abia au găsit bani să joace în „Ștefan cel Mare”, dar mută derby-ul cu Craiova pe Național Arena!

Dinamo - CS Universitatea Craiova, derby-ul etapei cu numărul 7 din Liga 1, se va disputa pe Arena Națională, duminică, 18 octombrie, de la ora 21:30.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 10 octombrie 2020

Dinamo - CS Universitatea Craiova, derby-ul etapei cu numărul 7 din Liga 1, se va disputa pe Arena Națională, duminică, 18 octombrie, de la ora 21:30.

  • Dinamo - Craiova e liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Look Plus, Digi Sport și Telekom Sport.
  • În actuala stagiune, Dinamo a mai jucat „acasă” pe cel mai mare stadion al țării doar în prima rundă, cu Hermannstadt (1-1). În rest, „câinii” și-au disputat partidele de pe teren propriu în „Ștefan cel Mare”, din cauza faptului că pe Arena Națională s-a schimbat gazonul.

Informația a fost confirmată de Liga Profesionistă de Fotbal:

Pentru meciul cu UTA s-au împrumutat!

Anunțul este surprinzător, întrucât, din informațiile GSP.ro, noii șefi de la Dinamo nu au avut resurse financiare să închirieze arena din „Ștefan cel Mare” pentru duelul cu UTA Arad (0-1) din runda #5 și nici să achite baremul arbitrilor.

Surse autorizate ale Gazetei susțin că Bogdan Bălănescu, încă în funcție la momentul respectiv, i-ar fi cerut împrumut lui Nicolae Badea suma necesară pentru ca jocul cu UTA să se dispute în condiții optime.

De altfel, urmează zile decisive pentru proiectul spaniol. Pe 15 octombrie se fac 3 luni de neplată pentru unii fotbaliști, iar Cortacero&Co. trebuie să facă rost de 0,5 milioane de euro pentru a stinge datoriile urgente în următoarea săptămână.

Amintiri neplăcute la ultimul Dinamo - Craiova

Sezonul precedent, meciul Dinamo - Craiova (0-2) s-a disputat tot pe Arena Națională, în data de 21 iulie 2019, când Eugen Neagoe, antrenorul roș-albilor de la vremea respectivă, a suferit un infarct cardiac în prima repriză a partidei. 

„Geană” a leșinat pe banca de rezerve și a fost transportat de urgență la spital. Din fericire, tehnicianul și-a revenit - toate detaliile, AICI.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.