Campionate

Revolta lui Ronaldo! A refuzat să intre la izolare în hotelul lui Juventus și a țipat la șefii clubului!

Cristiano Ronaldo nu a acceptat să rămână la cantonamentul lui Juventus după ce doi angajați ai grupării torineze s-au infectat cu coronavirus. Dacă ar fi rămas la club, ar fi pierdut reunirea naționalei Portugaliei. Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Theodor Jumătate  —  sâmbătă, 10 octombrie 2020

Cristiano Ronaldo nu a acceptat să rămână la cantonamentul lui Juventus după ce doi angajați ai grupării torineze s-au infectat cu coronavirus. Dacă ar fi rămas la club, ar fi pierdut reunirea naționalei Portugaliei.

Totul a fost relatat de Gazzetta dello Sport. Duminică seara, reuniți la stadion pentru meciul cu Napoli (amânat, în cele din urmă), jucătorii lui Juventus au aflat că doi angajați ai clubului s-au infectat cu coronavirus, iar conducătorii le-au cerut bianconerilor să rămână la izolare câteva zile la hotelul clubului.

A urmat o discuție tensionată, în timpul căreia Cristiano Ronaldo a refuzat categoric și a ridicat vocea la șefi. Le-a spus foarte clar că nu poate accepta, pentru că ar pierde reunirea naționalei Portugaliei și amicalul cu Spania, de miercuri (mai are două partide în Nations League, cu Franța și Suedia). A părăsit vestiarul, a dormit acasă, iar a doua zi a plecat la Lisabona.

Ulterior, și alți "stranieri" au făcut același lucru: Dybala, Cuadrado, Danilo, Bentancur și Demiral. Potrivit presei peninsulare, jucătorii aveau în acel moment două teste negative, dar federația italiană susține că izolarea după contactul cu persoane infectate se încheie după trei rezultate negative. 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.