Nationala

Vedem și Euro 2020 de acasă! 3 dintre vocile Gazetei răspund la cea mai importantă întrebare: e Mirel Rădoi vinovat?

Mirel Rădoi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 10 octombrie 2020

Mirel Rădoi a luat asupra lui întreaga povară a necalificării, după 1-2 cu Islanda, în semifinala barajului pentru Euro 2020.

Cât a fost însă eșecul lui, cât de mult au contat absenţele din primul “11” și cât a contribuit lipsa de talent a actualei generaţii? 

Acestea sunt întrebările la care încearcă să răspundă 3 dintre vocile importante ale Gazetei: Cătălin Țepelin (redactor șef), Dan Udrea (reporter) și Alin Buzărin (editorialist).

Cătălin Țepelin: “Rădoi a fost, 101% pe merit, cel mai aplaudat antrenor român în ultimul an și jumătate. Joi seară, a pierdut tot 101% pe mâna lui. Dar naționala va continua să fie modelată tot de el. N-ar fi logic să ne întoarcem la experimente gen Daum sau la selecționeri fricoși” (continuarea aici...)

Dan Udrea: “Rădoi a ratat această calificare și responsabilitatea e a lui. Așa cum, dacă ajungeam la finala cu Ungaria, probabil că el ar fi fost primit cu covor roșu pe Otopeni. Dar n-am ajuns în nicio finală, am arătat deplorabil, iar în oglinda jocului naționalei se zărește chipul lui Mirel” (continuarea aici...)

Alin Buzărin: “Burleanu l-a adus pe Daum, ca să fie în trend. L-a pus pe Contra ca soluție la îndemână, în locul căruia a venit altă soluție la îndemână, Mirel Rădoi. În această sarabandă de soluții la îndemână s-au evitat de fiecare dată soluțiile reale. Lucescu, tată și fiu, Olăroiu, Hagi, Bölöni, Petrescu” (continuarea aici...)

 

Totul despre Norvegia - România:

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.