Stranieri

EXCLUSIV VIDEO Laurențiu Reghecampf a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu îi aduce pe Man sau Coman în Emirate: „Acolo e altă percepție”

Laurențiu Reghecampf (45 de ani) a explicat, în direct la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, de ce fotbaliștii români nu își pot face loc în echipa pe care o antrenează acum în Emiratele Arabe Unite, Al Wasl.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 10 octombrie 2020

Laurențiu Reghecampf (45 de ani) a explicat, în direct la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, de ce fotbaliștii români nu își pot face loc în echipa pe care o antrenează acum în Emiratele Arabe Unite, Al Wasl. 

„Acolo se dorește cu totul altceva. Este vorba doar de calitate, nu de o răspundere în plus. Sunt patru locuri de străini, iar jucătorul adus trebuie să facă diferența. Nu pot să dau 10-15 milioane de euro pe un jucător din România, pentru că în Emirate cota nu e așa de sus. Acolo se dorește cu totul altceva. Sunt patru locuri, iar jucătorul adus trebuie să facă diferența. Poți să aduci un fotbalist tânăr din România, gen Man, dar dacă îl aduci în Emirate trebuie să fie o investiție. În plus ca să crească cota, trebuie să aibă performanțe”, a declarat Reghecampf la „Prietenii lui Ovidiu”.

Salarii de 5 milioane de euro în Emirate

Fostul antrenor de la FCSB a explicat de ce nu poate plăti sumele cerute de Gigi Becali pentru jucători ca Dennis Man sau Florinel Coman. 

„Am patru brazilieni, dintre care unul e deja cu pașaport de Emirate. Ei câștigă cam 4-5 milioane pe an. Pe unul l-am cumpărat cu 2 milioane, pe altul din Portugalia cu 1,8, iar unul e împrumutat pe un milion și ceva, având clauză de cumpărare de 6 milioane. Acolo percepția la echipele mari e să vină jucători pregătiți și să aibă un nume. 

Să fie ceva WOW pentru fani! Nu poți să dai 10-15 milioane pe Man, Coman sau Tănase. În Emirate sau în Arabia Saudită percepția la echipele mari e să vină jucători pregătiți pentru nivel și să aibă un nume. Să fie ceva WOW pentru fani! Nu poți să dai 10-15 milioane pe Man, Coman sau Tănase”, a explicat antrenorul lui Al Wasl.

Ei pot să valoreze și 20-25 de milioane, nu e problema mea. Gigi să ceară și o sută de milioane, e dreptul lui. Problema e cât primești. Depinde de cum ai noroc. Dacă Man sau Coman au un an bun să câștige campionatul, să se califice în grupele europene și după în primăvara, situația se schimbă imediat. În Emirate, Arabia Saudită și Qatar se dorește top! 
- Laurențiu Reghecampf, antrenor Al Wasl

VIDEO EXCLUSIV. Românii au „interzis” la echipa lui Reghecamp

Citește și alte știri despre stranieri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.