Liga 1

Ionuț Stroe dă asigurări că Liga 1 va continua: „Nu ne gândim la un scenariu de închidere a fotbalului”

Ionuț Stroe (41 de ani), ministrul Tineretului și Sportului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 10 October 2020

Ionuț Stroe (41 de ani), ministrul Tineretului și Sportului dă asigurări că Liga 1 nu se va întrerupe din cauza numărului ridicat de cazuri de Covid-19 din ultima perioadă.

Ministrul nu ia în calcul închiderea Ligii 1, chiar dacă numărul zilnic de cazuri a crescut semnificativ, așteptând însă și poziția specialiștilor epidemiologi față de situația actuală: „Competițiile sportive rămân deschise ca până acum. Până la noi solicitări din partea specialiștilor epidemiologi, competițiile sportive rămân deschise, adică se pot disputa după niște reguli foarte clare și foarte stricte. Nu luam în calcul să închidem Liga 1, chiar dacă vor fi multe cazuri pe zi. Noua abordare este una sectorială și depinde foarte mult de ce zic aceste Comitete pentru Situații de Urgență”.

Ionuț Stroe consideră că protocoalele actuale sunt suficiente pentru ca sportivii să nu reprezinte un pericol pentru ceilalți și că fotbalul românesc trebuie să își continue activitatea: „Noi nu ne gândim la un scenariu de închidere al fotbalului. Din punctul meu de vedere, ce se întâmplă în Liga 1 este suficient pentru a proteja sănătatea tuturor”.

VIDEO Ionuț Stroe, despre prezența spectatorilor pe stadioane: „Depindem de cifrele pandemiei”

CITEȘTE ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.