Stranieri

Parma are planuri mari cu Valentin Mihăilă: „E o bestie! Italienii vor 40-50 de milioane de euro pe el”

Giovanni Becali, 68 de ani, consilierul firmei de impresariat care a intermediat transferul lui Valentin Mihăilă (20 de ani, extremă stânga) de la Craiova la Parma, a dezvăluit că italienii au planuri mari cu internaționalul U21.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 11 octombrie 2020

Giovanni Becali, 68 de ani, consilierul firmei de impresariat care a intermediat transferul lui Valentin Mihăilă (20 de ani, extremă stânga) de la Craiova la Parma, a dezvăluit că italienii au planuri mari cu jucătorul român.

„Eu l-am prezentat unor scouteri de la Parma. L-au studiat la toate meciurile, inclusiv la tineret. Îmi spuneau că Mutu a plecat pe 24 de milioane de euro de la ei și că vor să-l dea mai scump pe Mihăilă, în jur de 40-50 de milioane. 

Directorul sportiv de acolo mi-a spus că e o bestie, cum fuge, cum se întinde, cum dă gol. La 20 de ani, e foarte matur. Craiova a luat 8,5 milioane de euro pe el și a păstrat 10% dintr-un viitor transfer”, a declarat Giovanni Becali la „Digi Sport Matinal”.

Se vor vinde și cei de la Steaua, dar a fost problema cu virusul. Iar scouterii nu au putut să vină în țară să vadă fotbaliștii
Giovanni Becali

Adrian Mutu, fabulos la Parma

Primul român care a evoluat pentru Parma a fost Adrian Mutu, transferat în 2002 pentru 9 milioane de euro. „Briliantul” a explodat în acel sezon, reușind cel mai bun sezon al său din Serie A: 18 goluri în 31 de partide, fiind al doilea golgeter al campionatului. 

A fost singurul sezon la Parma, ulterior fiind cumpărat cu 22,75 milioane de euro de Chelsea. Și Ianis Zicu a jucat pentru Parma, în 2004, când a fost împrumutat de Inter. A prins 11 meciuri în toate competițiile, însă nu a convins.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.