Nationala

NORVEGIA - ROMÂNIA. Cosmin Contra, nemulțumit: „O muncă de doi ani și jumătate care s-a dus pe apa sâmbetei” » Ce spune de Rădoi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 11 octombrie 2020

Cosmin Contra, fostul selecționer al României, a comentat eșecul „tricolorilor” cu Islanda, „1-2 în barajul pentru EURO 2020.

Antrenorul lui Dinamo, care a condus naționala României în preliminariile EURO 2020, a analizat problemele primei reprezentative și prestația din meciul cu Islanda.

„A fost o muncă de doi ani și jumătate care s-a dus pe apa sâmbetei în 90 de minute. Noi românii supraevaluăm succesele, nu am câștigat de o asemenea manieră demult așa cum am făcut-o în Austria, iar echipa arătase bine. Antrenorul naționalei este cu ei acolo, știe ce probleme medicale apar. Din cauza accidentărilor lui Dragoș Grigore și Chiricheș, au apărut jucători fără experiență în locul lor, iar la noi din păcate, se vede că 3-4 absențe contează foarte mult. 

Mă așteptam la altceva, ca echipa să arate mult mai bine. Dar s-a văzut că naționala Islandei este mai obișnuită cu asemenea meciuri. Sigurdsson este un jucător de clasă mondială, joacă la cel mai înalt nivel. Din păcate am fost neinspirați în prima repriză, iar la 2-0 nu am mai putut să revenim. În partea secundă, dincolo de acel penalty primit, nu am pus poarta adversă în pericol în niciun moment Am fost însă foarte lenți pe faza de atac, nu am avut practic șuturi pe poartă.

Acum nu trebuie să trecem în partea cealaltă, el trebuie să fie sprijinit în continuare. Susținerea mea o are. S-a văzut până acum munca lui Mirel Rădoi, chiar dacă am fost neinspirați în acest meci”, a declarat Cosmin Contra la Realitatea Sportivă.

Pușcaș este pe primul loc acum în Championship și are șanse să promoveze în Premier League. Băluță odată cu transferul la Dinamo Kiev poate juca meci de meci în Champions League. Mă aștept ca anul ce vine toți să se impună la echipele de club și să vină apoi cu încredere la echipa națională 
– Cosmin Contra  

VIDEO Mirel Rădoi: „Am văzut că mi se cere demisia! Nu cred că este cea mai bună decizie. Abia așteptăm să criticăm”

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.