Nationala

NORVEGIA - ROMÂNIA. Gabi Balint nu iartă! Comentarii dure la pauză: „Parcă e din altă echipă”

Gabi Balint

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 11 octombrie 2020

Fostul mare fotbalist Gabi Balint (57 de ani) a comentat desfășurarea primei reprize a meciului dintre Norvegia - România. Gazdele au înscris de 2 ori în primele 45 de minute. 

Balint a subliniat diferența de calitate dintre cele două echipe, vizibilă în prima parte, în care norvegienii au avut multe șanse de a marca. Fostul fotbalist consideră că echipa lui Rădoi ar putea fi învinsă drastic dacă nu va avea o altă atitudine în repriza secundă: 

„În defensivă facem erori, noroc cu Tătărușanu că mai scoate una decisivă. Jucăm prea lent, ar trebui să avem și noi dinamică când avem mingea. Ei au 87% acuratețe a paselor. Norvegia nu e Brazilia, nu Barcelona sau Real Madrid. E diferență mare. Ce poți să zici, ridici mâinile și zici «asta e»? Poate fi 5-0, dacă ei joacă la nivelul ăsta și în a doua repriză e greu să le faci față! Mă uit și văd că asta e valoarea. Joci cu o echipă mai bună, care te domină la toate capitolele. Nu ai ce să faci.

Mă uit la Pușcaș, parcă zici că e din altă echipă, nu de la noi! Tot timpul se demarcă în stânga și primește în dreapta sau invers. Iancu, foarte puțin. Tot timpul te gândești acum cum ar fi mai bine, dacă ar fi fost mai bine cu 2 vârfuri și Ianis în spatele lor”, a declarat Balint la emisiunea „Digi Sport Special”.

Mirel Rădoi: "Nu vorbim de un rezultat drastic, vorbim de o umilinţă. O ţară întreagă a suferit o umilinţă"

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.