Nationala

Note GSP după Norvegia - România. Națională de „corigenți”! Rădoi, de nota doi » Cine a fost cel mai bun „tricolor”

+16 Foto
România a pierdut în Norvegia, scor 0-4 // foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 12 octombrie 2020

Echipa națională a României a suferit un eșec usturător în Norvegia, 0-4, și a pierdut prima poziție în grupa 1 a Ligii B din Liga Națiunilor.

„Tricolorii” au fost depășiți la toate capitolele într-o seară neagră, pe care vor dori să o șteargă din memorie cât mai curând. Niciun jucător introdus pe teren de Mirel Rădoi nu s-a remarcat pozitiv, singurul care a primit nota de trecere fiind Tătărușanu. Deși a încasat 4 goluri, numeroasele parade reușite i-au adus lui Ciprian nota 5 în Gazeta de azi

Norvegia - România 4-0 » NOTE GSP

Toți ceilalți au primit sub 5, inclusiv jucătorii intrați pe parcurs. Cea mai mică notă îi aparține lui George Pușcaș, 2! Același calficativ l-a primit și selecționerul Mirel Rădoi, în vreme ce omologul său de pe banca Norvegiei, Lars Lagerback, a primit 9.

Norvegienii au prestat un joc foarte bun, în frunte cu vedetele Erling Haaland și Martin Odegaard, cei doi fiind jucătorii răsplătiți cu cele mai bune note la final. Dacă Haaland a primit nota 10 după ce a reușit un hat-trick de excepție, Odegaard va trebui să se mulțumească „doar” cu nota 9.

Cea mai mică notă din tabăra gazdelor a fost 5, primită de Midtsjo, introdus în minutul 70. În rest, toți au avut minimum 6!

+16 Foto
foto: frf.ro

Clasamentul în grupa României din Liga Națiunilor: 

Citește mai multe știri despre Norvegia - România:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.