Nationala

Norvegia - România 4-0. Ce meci a văzut Toșca?! Concluziile lui după un joc dezastruos: „Vreau să scot părţile pozitive”

+16 Foto
Alin Toșca (28 de ani, fundaș central) a încercat să vadă partea plină a paharului după jocul dezastruos prestat de națională, 0-4 cu Norvegia în Liga Națiunilor.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 12 October 2020

Alin Toșca (28 de ani, fundaș central) a surprins după prestația naționalei în eșecul categoric, 0-4 cu Norvegia, în Liga Națiunilor.

„Este un moment destul de greu, avem gânduri negre. Dar eu vreau să scot părţile pozitive din acest meci. Cred că asta este maniera corectă de a gândi.

Cred că am arătat în anumite momente că avem valoare, că avem calitate. Trebuie totuşi să eliminăm anumite greşeli şi cred că putem să facem mai multe în viitor", a spus Toșca la finalul partidei.

3a fost nota primită de Toșca în GSP după Norvegia - România 4-0

Am multe lucruri negative în minte, îmi e greu să fiu limpede în felul în care mă exprim. Mi-e greu să înțeleg cum jucători cu atât de multă calitate tehnică nu au putut să facă o preluare sau să aibă o exprimare mai fericită la nivel de echipă. Sunt lucruri pe care ar trebui să le facem cu totul altfel. 

Nu-i acuz public pe jucători, dar mi-e foarte rușine de cei care au văzut această partidă. Un popor întreg a suferit o umilință. Nu am arătat absolut nimic! E greu de înțeles cum această echipă a Norvegiei a avut mai mare prospețime decât noi. Au avut o atitudine mai bună, mi-e greu să înțeleg asta
- Mirel Rădoi, selecționer România

FOTO Cele mai tari imagini din Norvegia - România 4-0

+16 Foto
foto: frf.ro

VIDEO Dumitru Dragomir, despre Norvegia - România: „Trebuia să pierdem cu 11-1”

Clasamentul în grupa României:

Programul României din Liga Națiunilor:

  • 14 octombrie, ora 21:45 / România - Austria 
  • 15 noiembrie, ora 21:45 / România - Norvegia 
  • 18 noiembrie, ora 21:45 / Irlanda de Nord - România

Citețte mai multe știri despre echipa națională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.