Nationala

Un fotbalist din „Generația de Aur” îi ia apărarea lui Mirel Rădoi: „L-am simțit singur, nu lăsa antrenorul să încaseze toate bobârnacele!”

+16 Foto
Mirel Rădoi, selecționer România

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 12 octombrie 2020

Fostul fotbalist Florin Prunea (52 de ani) i-a luat apărarea lui Mirel Rădoi (39), selecționerul echipei naționale a României, după înfrângerea drastică suferită în Norvegia, scor 0-4.

Component al „Generației de Aur” a României, Prunea a încercat să ia din presiunea de pe umerii lui Mirel Rădoi, pe care l-a simțit singur după meciul de la Oslo.

„Mirel era pierdut după meci, e greu și ca antrenor să ieși și să dai numai tu explicații. L-am simțit singur pe Mirel, părăsit de toată lumea. Ați mai văzut pe cineva aseară din cadrul FRF? Există telefoane, intră și vorbește, nu lăsa antrenorul echipei naționale singur, să încaseze toate bobârnacele. De ce se ascund? Să dea explicații suporterilor, că lumea este extrem de dezamăgită”, a spus acesta la PRO X. 

Este un rezultat mincinos. Rezultatul trebuia să fie spre 12-2, 12-1, pentru că am avut și noi o ocazie și jumătate. În momentul în care Tătărușanu este din nou cel mai bun jucător al echipei naționale, noi avem o mare problemă.
Sigur, sunt mult mai buni decât noi, cu jucători de 10 ori mai valoroși. Dar să ai atitudinea asta, ca la fiecare fază de poartă să fie ocazie de gol? 
- Florin Prunea

Ce a declarat Mirel Rădoi după Norvegia - România

La flash-interviul acordat la finalul partidei cu Norvegia, selecționerul Mirel Rădoi a părut resemnat și a lăsat de înțeles că privește cu frică și duelul cu Austria.

„Nu pot să remarc nimic în seara asta, nici atitudine, nici reacție. În continuare ne asumăm responsabilitatea. Nu vorbim de un rezultat drastic, vorbim de o umilință! Nu știu ce scuze am putea găsi în acest moment. La ce gânduri mă trec acum, mă gândesc doar la o limitare de scor. Să nu pățim cu Austria ce am pățit și în seara asta”, a spus Mirel Rădoi

+16 Foto
foto: frf.ro

Citește mai multe știri despre Norvegia - România:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.