Nationala

Se înmulțesc contestatarii lui Mirel Rădoi! Noi critici la adresa selecționerului: „Nu știu la ce s-a gândit!”

+16 Foto
Mirel Rădoi, selecționer România

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 12 octombrie 2020

Criticile la adresa selecționerului Mirel Rădoi (39 de ani) continuă să curgă după înfrângerea drastică din Norvegia, 0-4. Ultimul care s-a adăugat listei contestatarilor este Dorinel Munteanu (52).

Dorinel, cel mai selecționat fotbalist din istoria echipei naționale a României (134 prezențe), nu înțelege de ce Rădoi nu a folosit cu Norvegia aceeași formulă de start pe care a aliniat-o la Reykjavik, în meciul pierdut cu Islanda (1-2) din barajul de calificare la EURO.

„Din punctul meu de vedere, nu poți să schimbi șapte jucători, pentru că nu ai omogenitate, greșelile sunt foarte mari, nu poți să creezi automatisme. În afară de Tătărușanu, niciunul nu a ieșit în evidență, însă eu nu l-aș fi schimbat pe Ianis Hagi. Șapte schimbări sunt exagerate, nu știu la ce s-a gândit selecționerul. Eu le-aș fi dat credit acelorași jucători din meciul cu Islanda pentru a putea să-și repare greșelile”, a declarat Munteanu pentru Prosport. 

Față de partida pierdută cu Islanda (1-2) din barajul de calificare la EURO, Mirel Rădoi a efectuat 7 modificări în echipa de start cu Norvegia! Camora, Bălașa, Maxim, Stanciu, Deac, Alibec și Mitriță au ieșit, iar Bancu, Toșca, Cicâldău, R. Marin, Iancu, Pușcaș și Hagi le-au luat locul.

VIDEO. Tot ce trebuie să știi despre România - Austria, următorul meci al „tricolorilor”

Citește mai multe știri despre Norvegia - România:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.