Nationala

Ilie Dumitrescu a răbufnit în direct: „Ce vreți să facem acum? Nu, eu nu suport asta!”

+16 Foto
Ilie Dumitrescu, 51 de ani, este adeptul promovării jucătorilor tineri la echipa națională și consideră că aceștia au nevoie de continuitate pentru a reuși.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 13 octombrie 2020

Ilie Dumitrescu, 51 de ani, este adeptul promovării jucătorilor tineri la echipa națională și consideră că aceștia au nevoie de continuitate pentru a reuși.

  • România - Austria se joacă miercuri, de la ora 21:45, în etapa #4 din Liga Națiunilor. Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la ProTV.

„Echipa națională se află în reconstrucție. Este generația asta cu Deac, Maxim, Stanciu, Alibec, care face un mix cu generația tănără, cu Dennis Man, Coman, Ianis Hagi, Cicâldău. Mixul acesta... e arta de a crea o echipă competitivă între cei care au făcut o treabă bună la Europeanul de tineret și cei care au fost la ultimul turneu final cu Iordănescu.

Ce vreți acum? Să-l naturalizăm pe Odegaard? Să-l naturalizăm pe Haaland? Tot cu ce avem la dispoziție trebuie să mergem mai departe”, a declarat Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Ilie Dumitrescu, mesaj pentru Rădoi: „Nu suport ideea să acceptăm că suntem la un anumit nivel”

De asemenea, membrul Generației de Aur i-a transmis un mesaj selecționerului Mirel Rădoi, care după înfrângerea din Norvegia (0-4) a lăsat garda jos, afirmând că speră să nu luăm multe goluri în Austria.

Eu nu suport ideea să acceptăm că suntem la un anumit nivel. Dar trebuie să arătăm ca o echipă foarte bine organizată. Ok, nu punem probleme pe faza ofensivă, deși cred în calitatea lor, dar trebuie să-i pui în pozițiile în care dau cel mai bun randament”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

FOTO Cele mai tari imagini din Norvegia - România 4-0

+16 Foto
foto: frf.ro

Clasamentul în grupa României

Programul României din Liga Națiunilor

  • 14 octombrie, ora 21:45 // România - Austria 
  • 15 noiembrie, ora 21:45 // România - Norvegia 
  • 18 noiembrie, ora 21:45 // Irlanda de Nord - România

Totul despre România - Austria:

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.