Nationala

Austriecii privesc meciul cu România cu optimism: „N-avem cum să nu câștigăm dacă ne facem jocul”

România a câștigat cu 3-2 în Austria

Articol de Daniel Scorpie  —  Tuesday, 13 October 2020

Michael Gregoritsch (26 de ani), autorul unicului gol al Austriei cu Irlanda de Nord, vrea revanșa cu România: „Ne-au învins la Klagenfurt, deci românii nu-s chiar așa slabi. Vom avea de tras din greu 90 de minute”.

Austriecii nu vor să cedeze primul loc al grupei și nu au uitat că le-am luat toate puncte în duelul de la Klagenfurt. Cu gândul la prima repriză foarte bună reușită duminică, 1-0 la Belfast, vizează al treilea succes la rând (au învins și Grecia în amical). 

Iar Michael Gregoritsch ne pune în gardă: „Nu trebuie să privim totul numai în alb și negru. E adevărat că atunci când pierdem multe mingi, cum ni s-a întâmplat cu Irlanda de Nord după pauză, scăpăm controlul. Românii ne-au depășit la Klagenfurt, deci nu sunt chiar atât de slabi, ca la Oslo! Vom avea de tras din greu 90 de minute”.

Christoph Baumgartner: „Dau gol în România”

Autorul unicului gol din acel meci rămâne optimist: „Nu avem cum să nu câștigăm dacă ne facem jocul obișnuit și suntem mai atenți și solizi în apărare”. 

Colegul de la mijlocul terenului, Christoph Baumgartner, se simte dator după ultima evoluție: „Ne dorim să nu mai cedăm șefia grupei până la final. Factorul decisiv e că legăm victorii, arătăm c-avem mentalitate. Trebuia să dau măcar un gol la Belfast din două ocazii. Din păcate nu mi-a ieșit, dar încerc să mă revanșez în România”.

Clasamentul României din grupa de Liga Națiunilor:

VIDEO. Tot ce trebuie să știi despre România - Austria:

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.