Handbal

EXCLUSIV Cristina Neagu a scăpat de coronavirus! Poate juca împotriva celor de la FTC Budapesta

Cristina Neagu

Articol de Marian Ursescu  —  marţi, 13 octombrie 2020

Testul făcut de jucătoare luni a arătat că interul stânga nu mai este infectată cu virusul SARS CoV-2. Neagu e gata pentru meciul cu FTC Budapesta

Testată pozitiv pe 30 septembrie, Cristina Neagu s-a negativat. Testul efectuat de jucătoare luni dimineața a arătat că handbalista este în regulă și că poate reveni la antrenamentele echipei. "Toate jucătoarele noastre au ieșit negativ la test, inclusiv Cristina Neagu", a declarat președintele secției de handbal de la CSM, Remus Drăgănescu. Jucătoarele de la CSM au efectuat în decursul a numai patru zile trei teste de COVID-19, dintre care unul în Norvegia!

"Cristina Neagu nu s-a antrenat, trebuie să se pună la punct cu pregătirea"

CSM București joacă miercuri, la Ploiești, cu Gloria Buzău, dar sunt mici șanse ca Neagu să fie trecută pe foaia de joc de antrenorul Adi Vasile. "Cristina nu s-a antrenat, trebuie să se pună la punct cu pregătirea, e la latitudinea antrenorului dacă o va trimite să joace cu Buzăul", a declarat Drăgănescu. Cu siguranță însă, Neagu va fi pe teren la meciul de duminică, ora 17:00, cu FTC Budapesta. Până atunci ea are timp să facă antrenamente la intensitate maximă și să încerce să-și ajute echipa.

Ferencvaros Budapesta are mari probleme de efectiv din cauza coronavirusului, la ultimul meci, câștigat în Danemarca, 24-21 cu Esbjerg, antrenorul Gabor Elek neputând miza pe 8 jucătoare de bază: Anett Kovacs, Noemi Pasztor, Anett Kisfaludy, Noemi Hafra, Julia Behnke, Emily Bolk, Aniko Kovacsics și Katrin Klujber.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.