Tenis

Radu Banciu comentează gestul Simonei Halep după Roland Garros: „N-a felicitat-o pe Swiatek pentru că aia a bătut-o măr și e invidioasă”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 13 October 2020

Jurnalistul Radu Banciu a comentat faptul că Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) nu a felicitat-o pe poloneza Iga Swiatek (19 ani, 17 WTA) după ce a câștigat Roland Garros 2020.

Prezentatorul TV a explicat care crede că sunt motivele din spatele decizie Simonei Halep, învinsă de Swatek în optimi, 1-6, 2-6,  și spune că este de acord cu ea.

„Am auzit că Simona Halep nu a felicitat-o pe Iga Swiatek, prima poloneză care a câștigat Roland Garros. Pe Nadal l-a felicitat pentru că probabil îi place de el și sunt de acord. Doar nu o să îi placă de Swiatek... N-a felicitat-o în primul rând pentru că a bătut-o aia măr și are o invidie pentru că ea era în formă și, dacă nu o bătea Swiatek, ar fi ajuns în finală.

Mi se pare și firesc. De ce trebuie s-o feliciți doar pentru că o face toată lumea? Dacă nu a făcut-o din rațiunile astea, bravo ei!”, a declarat Radu Banciu la emisiunea Fotbal All Inclusive la Look Sport.

Felicitări, Rafa! Ești un exemplu pentru toți în sportul nostru și cel mai bun pe care l-am văzut! Cel mai important, ești o persoană deosebită! Te respect
- Simona Halep, pe Twitter, după ce Nadal a câștigat al 13-lea Roland Garros și al 20-lea Grand Slam

Citește mai multe știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.