Liga 1

FCSB. Gigi Becali nu a vrut să renunțe la el! Patronul FCSB a refuzat oferte pe bandă rulantă: „Patru-cinci echipe au întrebat de el”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 13 October 2020

Mijlocașul Olimpiu Moruțan (21 de ani) ar putea pleca de la FCSB pe o sumă importantă, fiind în atenția mai multor cluburi din Europa.

  • Academica Clinceni - FCSB se joacă luni, 19 octombrie, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe Look Plus, TV Telekom Sport și Digi Sport

Florin Vulturar, impresarul mijlocașului ofensiv, a dezvăluit că mai multe cluburi din Europa, și că mai multe cluburi l-au dorit, dar Gigi Becali, patronul FCSB, a refuzat ofertele.

„E foarte atractiv pentru echipele din străinătate! În perioada asta, patru-cinci echipe au întrebat de el, dar sumele nu se ridică la nivelul cerinţelor domnului Becali. Au fost oferte din Turcia, Olanda, Belgia. Cea din Turcia a fost foarte, foarte tentantă!

El trebuie să mai facă un pas, unul intermediar, când o să plecăm de la FCSB. După ce se maturizează într-un campionat mai puternic, atunci poate face pasul într-un campionat și mai tare", a declarat Florin Vulturar pentru Look Sport. 

800,000 de euroeste cota lui Olimpiu Moruțan, potrivit transfermarkt

VIDEO Revine Liga 1. Totul despre Clinceni - FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.