Campionate

Acord total între Boloni și Panathinaikos! Doar pandemia mai întârzie prezentarea

Ladislau Boloni

Articol de Theodor Jumătate  —  Wednesday, 14 October 2020

Ladislau Boloni (67 de ani) ar fi încheiat deja contractul cu „verzii”, însă nu a putut ajunge încă la Atena din cauza problemelor de călătorie cauzate de coronavirus.

De trei zile, de când s-a anunțat că Loți Bölöni va semna cu Panathinaikos, presa elenă nu vorbește decât despre antrenorul în vârstă de 67 de ani.

În mod normal, el trebuia să fie prezentat astăzi, după ce încheia contractul pe două sezoane și făcea prima ședință de pregătire cu verzii la centrul sportiv „Georgios Kalafatis”. Din cauza problemelor de călătorie apărute în timpul pandemiei, Boloni nu a ajuns deocamdată la Atena.

„Lipsește doar oficializarea înțelegerii”

Jurnaliștii locali sunt siguri că totul e reglat. „Acordul e total între tehnician și club”, scrie site-ul sdna.gr. „Nu mai lipsește decât oficializarea înțelegerii”. Grecii au aflat că Boloni a analizat toate cele trei meciuri din acest start de sezon de Pana, plus alte partide disputate stagiunea trecută, și a informat gruparea ateniană că „toți jucătorii din lot au o șansă acum, chiar și cei trecuți pe lista neagră de foștii antrenori. Toți trebuie să-i demonstreze că merită să fie în echipă”.

Duminică, la meciul cu OFI din deplasare, Sotiris Sylaidopoulos, actualul interimar, va sta pe bancă. Loți va debuta pe 24 octombrie, acasă, cu Volos.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.