Nationala

ROMÂNIA - AUSTRIA 0-1. Concluzia lui Ilie Dumitrescu după înfrângerea României: „S-a văzut un progres!” » Ce problemă ridică

+48 Foto
FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 14 October 2020

România a pierdut pe teren propriu, 0-1 cu Austria, în etapa a patra din Liga Națiunilor, iar Ilie Dumitrescu a analizat prestația „tricolorilor” în meciul de la Ploiești.

Fostul internațional a lăudat atitudinea jucătorilor, remarcând un progres față de meciurile cu Islanda și Norvegia, dar a spus că probleme naționalei o reprezintă valoarea individuală a jucătorilor.

„E un progres făcut de echipa lui Rădoi față de ce am văzut cu Islanda și Norvegia, mai ales pe faza ofensivă. De ce spun asta? Am reușit în anumite momente să facem presing, să recuperă mingea sus și să avem ocazii de a marca.

Dar trebuie să ne punem un semn de întrebare, având în vedere că joci cu tot ce are mai bun fotbalul românesc. Mitriță nu a fost eficient, Deac fără reușite azi, Alibec a stat mult cu spatele. Toți și-au dorit, au avut determinare și atitudine. Dar sunt momente în care intervine valoarea individuală, care trebuie să decidă fazele. Jucătorii nu au făcut diferența azi! Tu ca antrenor pregătești ideea, abordarea și tactica, iar după aceea intervine valoarea individuală”, a declarat Ilie Dumitrescu la emisiunea „Digi Sport Special”.

Clasamentul Grupei României

FOTO. Cele mai tari imagini din România - Austria

Citește mai multe știri despre naționala României:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.