Nationala

ROMÂNIA - AUSTRIA 0-1. Gabi Balint, concluzii dure după un nou meci pierdut de „tricolori”: „Ai noștri nu pot. Ăsta e nivelul!”

+48 Foto
Gabi Balint a comentat prestația echipei naționale a României în meciul pierdut cu Austria, scor 0-1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 15 October 2020

Fostul mare fotbalist Gabi Balint (57 de ani) a comentat prestația echipei naționale a României în meciul pierdut cu Austria, scor 0-1.

Balint, în prezent analist sportiv, nu a avut milă de „tricolori”, despre care spune că pur și simplu „nu pot mai mult”:

„Victoria din Austria a fost o întâmplare. Jucătorii nu și-au revenit după șocul cu Islanda, s-a văzut asta în psihicul lor. Când trebuiau să creeze, să ia inițiativa, au făcut totul pe dos. Și cred că din cauză că nu și-au revenit după înfrângerile cu Islanda și Norvegia. Nu că am avea mare valoare, dar cred că putem mai mult. Părem ca o echipă care nu știe ce să facă cu mingea. 

Totul e pe dos la noi. Driblează când vor să se bage în seamă, să iasă în evidență. Nu ne iese nimic, totul e încâlcit. Uitați-vă la Norvegia, la Islanda, totul e calculat. La noi, nu.

Rădoi e un băiat care citește. Își face update-urile, cum își fac computerele. Știe fotbal, categoric. Învață, se pregătește, probabil că va fi antrenor bun. Dar e greu de transmis, la ce echipă are. Echipa nu înțelege teoretic, îi e greu să facă ce i se cere. Ne dăm seama vreodată la ce nivel suntem? 

Să zicem că vom fi în urna a treia. Să plecăm de acolo, să ne bucurăm când avem o acțiune bună. Să fim mai nepăsători, mai iertători. Noi tot vrem de la echipa asta. Și Rădoi... Citește. Dar nu suntem la playstation, la Football Manager, să transmiți ideile tale calculatorului. Ai noștri nu pot, oricât i-am lăuda. Ăsta e nivelul”, a declarat Balint, potrivit digisport.ro.

Programul României din Liga Națiunilor

  • 15 noiembrie, ora 21:45 // România - Norvegia 
  • 18 noiembrie, ora 21:45 // Irlanda de Nord - România

Clasamentul în grupa României din Liga Națiunilor

VIDEO. Mirel Rădoi: „În noiembrie ne punem la masă și vedem dacă putem continua sau nu”

Alte știri despre România - Austria:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.