Nationala

EXCLUSIV Adrian Porumboiu, dezamăgit de un titular al naționalei: „Se întâmplă ceva cu el. O surpriză neplăcută!” + verdict pentru Rădoi

+48 Foto
FOTO: GSP

Articol de Alexandru Barbu  —  joi, 15 octombrie 2020

Adrian Porumboiu, 70 de ani, fost arbitru internațional, a analizat partida România - Austria 0-1 din Liga Națiunilor și consideră că „tricolorilor” le-a lipsit șansa în partida de pe „Ilie Oană”.

„Mi s-a părut o diferență vizibilă față de celelalte două meciuri, cu Islanda și Norvegia. Puteam câștiga, dacă aveam puțină șansă, pentru că am avut ocaziile noastre. Criticăm când e cazul, dar acum am văzut speranță”, a declarat Porumboiu pentru GSP.ro.

Adrian Porumboiu, despre Nicolae Stanciu: „Se întâmplă ceva cu el”

Omul de afaceri care a investit aproximativ 10 ani la FC Vaslui se declară dezamăgit de Nicolae Stanciu, chiar ex-fotbalistul moldovenilor: „O surpriză neplăcută e Stanciu pentru mine. Se întâmplă ceva cu el. S-ar putea să aibă o greutate care nu-i permite să joace așa cum ar trebui. Cred în continuare în el, dar pare ieșit din formă. Talent are și sper că mai are multe de spus în fotbal”.

„Legat de Rădoi, dacă l-au pus, acum trebuie să-l lase, nu-l dai afară după 2-3 meciuri pierdute. Nu-i trebuie doctoratul la Sorbona să fie selecționer. E tânăr, marele lui minus în acest moment este lipsa de experiență. Însă eu cred că poate ajunge un antrenor bun”
Adrian Porumboiu, pentru GSP.ro

Programul României din Liga Națiunilor:

  • 15 noiembrie, ora 21:45 » România - Norvegia 
  • 18 noiembrie, ora 21:45 » Irlanda de Nord - România

Clasamentul în grupa României

VIDEO Mirel Rădoi, la conferința de presă: „Nu beau tărie, dar un pahar de vin accept”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.