Nationala

Ipoteză-șoc lansată de Helmuth Duckadam: „E un complot împotriva lui Rădoi! Cornel Dinu, Gigi Becali, toată lumea vrea asta”

+48 Foto
Helmuth Duckadam (61 de ani) crede că lumea fotbalului din România s-a aliat împotriva selecționerului Mirel Rădoi (39 de ani).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 15 October 2020

Helmuth Duckadam (61 de ani) crede că lumea fotbalului din România s-a aliat împotriva selecționerului Mirel Rădoi (39 de ani). 

Mirel Rădoi a pierdut sprijinul multor oameni de fotbal, printre care se numără și nașul său, Gigi Becali. Helmuth Duckadam e de părere că ieșirile vehemente la adresa selecționerului fac parte dintr-un plan bine ticluit, care are ca scop îndepărtarea lui de pe banca naționalei. 

Duckadam: „E un complot împotriva lui Rădoi”

„Mi se pare că există un complot împotriva lui Rădoi, pentru a fi demis sau a-și da demisia. Cornel Dinu, Gigi Becali, toată lumea vrea asta! Eu cred că asta ar fi una dintre probleme, el simte treaba asta. Simte că se încearcă debarcarea lui. Sigur, rezultatele sunt de partea celor care îl contestă. 

Părerea mea e că trebuie să rămână și să nu se abată de la drum. Se pare că a fost și el puțin derutat. Putem spune orice despre Rădoi, există o lipsă de experiență. trebuie să recunoască și el asta, dar părerea mea e că aș merge în continuare pe mâna lui. Acesta este fondul nostru de jucători. Mai pot veni un Man, un Coman, dar cam asta e echipa. Cu asta ar lucra oricine ar veni!”, a declarat Helmuth Duckadam la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

VIDEO Mirel Rădoi: „În noiembrie ne punem la masă și vedem dacă putem continua sau nu”

Clasamentul în grupa României de Liga Națiunilor: 

Programul României în Liga Națiunilor

  • 15 noiembrie, ora 21:45 » România - Norvegia 
  • 18 noiembrie, ora 21:45 » Irlanda de Nord - România

Citește și alte știri despre echipa națională a României: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.