Liga 1

FCSB. Propunere în direct pentru Dennis Man: „Sună-mă! Un club a făcut o ofertă” » Replica Anamariei Prodan

Impresarul Florin Manea s-a oferit să-l ajute cu un transfer pe Dennis Man (22 de ani, extremă stânga), fotbalistul lui FCSB care se află într-o formă sportivă excelentă.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 15 October 2020

Impresarul Florin Manea s-a oferit să-l ajute cu un transfer pe Dennis Man (22 de ani, extremă stânga), fotbalistul lui FCSB care se află într-o formă sportivă excelentă.

„Sună-mă dacă vrei să te transferi, să fii și tu important. Dacă o echipă mare te vrea, te cumpără. Nu contează suma pe care o cere pentru tine. Man a fost transferat pe la 4 echipe în ultima perioadă. M-a sunat un club, nu dau nume. Vrea să dea 5 milioane pentru Man și 40% dintr-un viitor transfer. 

L-am sunat pe Argăseală și mi-a zis că nu are rost și îl deranjez pe Gigi. Eu cred că era o afacere bună, pentru că mai repede se vindea de la acel club intermediar decât de la FCSB. Gigi are o rețetă care i-a reușit, dar eu cred că toate declarațiile astea ale Anei îi fac rău”, a spus Manea pentru Prosport.

Anamaria Prodan: „Cum să te faci de râs în acest fel?”

În replică, Anamaria Prodan, agentul lui Man, i-a răspuns lui Florin Manea. Cei doi impresari nu sunt în cele mai bune relații și au avut mai multe schimburi dure de replici de-a lungul timpului.

Eu am timp să ascult toate prostiile lui Manea? Din lipsă de ocupație poate debitează așa ceva. Cum să te faci de râs la TV și să te bagi în seamă cu jucătorii altor agenți? Așa se fac transferurile? M-am distrat puțin, dimineață, cu familia lui Dennis. Chiar am râs pe această temă. 

Ce să facem? Îi tolerăm, că-s mici și nu au de niciunele… Repet: este mic, ce să-i fac? Nu-l băgăm în seamă, că-l facem să creadă că el chiar contează dacă-i dăm replica. Să fie sănătos el și familia lui și să-i dea Dumnezeu să facă și el un transfer mare în viața lui”, a declarat soția lui Reghecampf pentru sursa citată.

VIDEO Match preview Clinceni - FCSB: roș-albaștrii își înfruntă foștii campioni

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.