Campionate

GALERIE FOTO Fostul fotbalist din Premier League care se laudă că Naomi Campbell și Carmen Electra i-au trecut prin pat: „A fost cea mai bună dintre toate femeile”

+46 Foto
Sasa Curcic (48 de ani), fostul jucător al lui Bolton, Aston Villa sau Crystal Palace, susține că prin pat i-au trecut cele mai faimoase modele ale anilor 90, inclusiv Naomi Campbell și Carmen Electra.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 15 octombrie 2020

Sasa Curcic (48 de ani), fostul jucător al lui Bolton, Aston Villa sau Crystal Palace, susține că prin pat i-au trecut cele mai faimoase modele ale anilor '90, inclusiv Naomi Campbell și Carmen Electra.

Curcic a fost un mare talent al fotbalului din Iugoslavia. A debutat în prima reprezentativă la vârsta de 19 ani, apoi a prins un transfer în Premier League. Nu și-a atins potențialul tocmai din cauza vieții extrasportive. Acesta și-a povestit escapadele, unele în care apar nume mari din istoria sportului mondial, precum Dennis Rodman, dar și a muzicii, cum ar fi Robbie Williams. 

Sasa Curcic: „Carmen Electra era nebună în pat”

„M-am retras din fotbal și m-am dedicat vieții de noapte. Nu semnam cu nicio echipă care nu îmi oferea cel puțin 15 femei. Naomi Campbell era fană a celor de la Crystal Palace. A venit la un meci și ne-am întâlnit în zona VIP. După două săptămâni am invitat-o la o petrecere. S-a lăsat greu, a trebuit să aștept o lună. A fost genială în pat, dar totul avea să se dovedească a fi un dezastru. Părul de femei mă dezgustă, când îl văd pe podea mi se face rău. Naomi obișnuia să îl lase peste tot. 

Nu am plătit niciodată pentru sex, mai bine mă sinucid. Am avut o aventură reușită și cu Eva Herzigova, am făcut dragoste în piscină cu Carmen Electra. A fost cea mai bună dintre toate femeile, era nebună”, a povestit Curcic pentru The Sun. 

FOTO. Naomi Campbell, fotomodel marcant al ultimelor decenii

14 selecțiiare Sasa Curcic în prima reprezentativă a Iugoslaviei

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.