Liga 1

FCSB. Veste excelentă pentru Toni Petrea » Când va reveni Florinel Coman la antrenamente

Florinel Coman, FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 16 octombrie 2020

Florinel Coman (22 de ani), accidentat în meciul celor de la FCSB cu Backa Topola (6-6, 5.4 d.p.) din turul II preliminar al Europa League, ar putea reveni pe teren în curând, anunță Giovanni Becali (68 de ani).

În urmă cu aproximativ o lună, „perla” din atacul echipei lui Gigi Becali a suferit o entorsă în meciul din Serbia. Recuperarea lui Coman decurge bine, însă Florinel mai are nevoie de două săptămâni înainte de a reveni la antrenamente, anunță impresarul Giovanni Becali.

„În două săptămâni va intra să se antreneze ca lumea și în maximum trei va și juca”, a declarat acesta la TV Telekom Sport.

Revine Coman pentru FCSB - FC Botoșani?

Ceea ce înseamnă că FCSB s-ar putea baza pe Coman abia în meciul împotriva deloc de la FC Botoșani, programat pe 7 noiembrie. Până atunci, Florinel va mai rata 3 meciuri ale roș-albaștrilor, cu Academica Clinceni, Hermannstadt și Chindia.

În acest sezon, Coman, care este cel mai valoros fotbalist din Liga 1 (cotat la 5.5 milioane de euro de Transfermarkt), a marcat un gol și a oferit 3 pase decisive pentru FCSB, în 5 meciuri.

VIDEO. Mirel Rădoi, după ce a fost întrebat dacă îi lasă pe Ianis Hagi și Florinel Coman la România U21

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.