Liga 3

Ce ochi are Cosmin Contra! Magaye Gueye, debut în forță la Dinamo II: „dublă” în mini-derby-ul cu Rapid II

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 16 octombrie 2020

Magaye Gueye (30 de ani), atacantul transferat de Dinamo în ultimele zile de mercato, a debutat cu „dublă” la noua sa echipă, fiind titular la meciul dintre Dinamo II - Rapid II, scor 3-2.

Meciul din etapa a șasea din Liga 3 (Seria 4) a adus o premieră la echipa din „Ștefan cel Mare”, atacantul Magaye Gueye a debutat în alb-roșu. Senegalezul a fost trimis la „satelit” pentru a-și intra în ritm, iar impactul său a fost imediat. „Dublă” în prima repriză cu Rapid II! Mai întâi, fostul atacant al lui Everton a transformat cu o „scăriță” un penalty (minutul 11), iar apoi a marcat cu un șut puternic din interiorul careului (minutul 35). Scorul pauzei a fost 2-1, giuleștenii marcând prin Catrici din penalty (minutul 17).

Giuleștenii au egalat după pauză prin Georgescu, însă „câinii” au reușit să se impună după golul reușit de Crețu.

În celălalt meci al zilei, FCSB II a învins-o pe Metalul Buzău, scor 4-2. Și ajunge la 12 puncte, la fel ca liderul CSA Steaua, având însă două meciuri disputate în plus. Dinamo acumulează 7 puncte și urcă până pe locul 5. Sâmbătă se vor disputa ultimele trei meciuri ale etapei.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.