Campionate

Lucescu s-a întâlnit cu președintele Ucrainei » Probleme cu ultrașii la debutul în Ligă?

Mircea Lucescu l-a cunoscut ieri pe Volodimir Zelenski.

Articol de Theodor Jumătate  —  vineri, 16 octombrie 2020

Mircea Lucescu (75 de ani), antrenorul lui Dinamo Kiev, l-a cunoscut ieri pe Volodimir Zelenski (42 de ani), actorul devenit președintele Ucrainei în 2019.

Înaintea meciului cu Ruh Vinniki (mâine, 17:00), Mircea Lucescu a participat împreună cu echipa sa la o întâlnire cu președintele Ucrainei. Volodimir Zelenski i-a premiat pe jucătorii lui Dinamo Kiev care au cucerit primele trofee continentale: Cupa Cupelor și Supercupa Europei, ambele în 1975. "Imaginea țării noastre poate crește doar prin asemenea victorii legendare. Ceea ce ați realizat voi în urmă cu 45 de ani a fost unic", le-a transmis Zelenski veteranilor. Printre ei, Vladimir Muntian, Leonid Buriak și Ștefan Reșko.

Zelenski, 42 de ani, actorul devenit președinte în 2019, a discutat și cu Lucescu, făcând o fotografie cu lotul actual al clubului kievean.

Selecționerul Șevcenko ar trebui să-i mulțumească lui Lucescu pentru jucătorii lui Dinamo Kiev. Mai ales pentru Zabarnîi. Nimeni nu ar fi avut curajul să folosească un tânăr de 18 ani în trei meciuri de Liga Campionilor.
Igor Surkis, patron Dinamo Kiev

Probleme pentru Luce cu ultrașii?

După ce UEFA a anunțat că meciurile din cupele europene se pot disputa cu spectatori, respectând regulile din țările respective, Ministerul ucrainean al Sănătății a aprobat cererea lui Dinamo Kiev. Și alb-albaștrii vor avea fanii alături chiar la startul grupelor Ligii, cu Juventus, pe 20 octombrie. 30% din capacitatea Stadionului Olimpic, adică aproximativ 21.000 de suporteri. Va fi prima întâlnire a lui Lucescu cu ultrașii kieveni, care au contestat de la început numirea sa, după 12 ani la Șahtior.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.