Liga 1

VIDEO EXCLUSIV Cum bloca fosta soție transferul lui Claudiu Răducanu: „Nu puteam să semnăm nimic din cauza ei”

+56 Foto
Claudiu Răducanu și fosta lui soție

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 17 October 2020

Anamaria Prodan (47 de ani) a dezvăluit la GSP LIVE ce probleme a avut de-a lungul carierei cu fosta soție a lui Claudiu Răducanu (44 de ani), Alice.

Agentul de jucătorul Anamaria Prodan a povestit că aceasta dorea mereu să vadă contractele fostului atacant și asta îi cauza probleme în negocierile pentru transferul fostului jucător de la Steaua.

„O soție de fotbalist cu care am avut probleme? Cea a lui Claudiu Răducanu! Și am avut dreptate. Eu l-am transferat în Cipru (n.r- Nea Salamis, în 2007.). Îmi aduc aminte... Pfai, era o nebunie! Nu puteam să semnăm nimic, trebuia să trimită soției contractul. Ea nu-l lăsa acolo... Am spus «Stop! Soția nu este avocat. Poate să discute cu tine, ceea ce e firesc. Dar ea nu poate să știe mai bine cum se face un contract și nu poate să-ți ceară ție contractul ca să facă modificări pe el!» Fiecare trebuie să își știe locul. Cele mai multe dintre soții nu fac nimic. Stau acasă, fac curat și au grijă de copii și de fotbalist. E menirea lor”, a spus Anamaria Prodan la GSP LIVE.

  • Claudiu Răducanu a cunoscut-o în 1999, într-un bar din Craiova, iar doi ani mai târziu s-au căsătorit.
  • Pe 13 mai 2009, Tribunalul a pronunţat divorţul, iar fostul atacant le-a acuzat pe fosta soție și mama acesteia că i-au luat toți banii strânși din fotbal.
  • În februarie 2019, Claudiu Răducanu a câștigat procesul și a încasat bunuri și bani în valoare de un milion de euro.
  • Cumpărat cu 200.000 de euro de la Extensiv Craiova în 2000, Claudiu Răducanu a fost vândut de Steaua după 4 ani la Espanyol, cu 1,5 milioane de euro.
  • Fost golgeter în Liga 1, Răducanu a strâns 11 meciuri în La Liga, unde a marcat 3 goluri.

VIDEO Anamaria Prodan, contre cu soția lui Claudiu Răducanu: „Am spus «Stop!»”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.