Tenis

Iga Swiatek, dată în judecată după victoria de la Roland Garros » Cine vrea bani de la noua campioană de la Paris

+8 Foto
Iga Swiatek. foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 17 October 2020

Iga Swiatek (19 ani, 17 WTA) a uimit întreaga lume a tenisului și a câștigat Roland Garros fără să piardă vreun set. La o săptămână după victoria istorică de la Paris, poloneza are probleme neașteptate.

Concret, poloneza a fost dată în judecată de Warsaw Spors Group (WSG), o agenție de marketing sportiv care a fost alături de Iga Swiatek în primii ani ai carierei acesteia. Se pare că, în urmă cu un an, tatăl jucătoarei ar fi încheiat unilateral contractul cu firma respectivă, care s-a decis acum să-și revendice drepturile în fața legii. 

La un an distanță de la acel moment, agenția s-a hotărât s-o acționeze în instanță pe Swiatek, chiar după ce talentata jucătoare din Polonia a câștigat primul turneu de Mare Șlem din carieră.

Procesul împotriva lui Swiatek a fost intentat!

„Procesul a fost intentat, iar acum așteptăm să ni se comunice primul termen. Acceptăm faptul că orice contract se încheie la un moment dat, însă suntem îndreptățiți să primim o compensație de la jucătoarea de tenis, conform legii”, a afirmat Artur Bochenek, reprezentant al firmei WSG, potrivit publicației Super Express.

1,6 milioane de euroa primit Iga Swiatek pentru victoria de la Roland Garros

VIDEO Iga Swiatek, campioană la Roland Garros

Citește și alte știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.