Campionate

S-a retras Zabaleta, fundaș de legendă pentru Manchester City: „A fost o călătorie minunată”

Pablo Zabaleta, stânga, foto: Guliver/gettyimages

Articol de Daniel Scorpie  —  sâmbătă, 17 octombrie 2020

Fost fundaș al lui Espanyol, Manchester City și West Ham, Pablo Zabaleta a pus punct fotbalului la 35 de ani, după 18 sezoane în care a cucerit șapte trofee. 

Acesta ste mesajul postat pe Instagram pe Pablo Zabaleta, argentinianul de 35 de ani, ultima oară la West Ham: „După 18 ani ca profesionist am luat decizia de a părăsi fotbalul. Au fost minunați în care am trăit momente unice și de neuitat. Voi fi recunoscător tuturor celor care m-au însoțit în acest parcurs, cluburi, colegi, antrenori și, bineînțeles, familia și prietenii mei. Cu multă emoție, las în urmă una dintre cele mai bune etape ale vieții. Încă o dată, mulțumesc din inimă pentru tot!". 

Zabaleta, două titluri în Premier League

Fundașul dreapta, lansat la San Lorenzo, Pablo Zabaleta a cunoscut cele mai mari succese la Manchester City, la care a evoluat nouă sezoane și 230 de meciuri în Premier și 333 în total, reușind 12 goluri. Acolo a și câștigat cele mai multe trofee, șase, între care două titluri de campion al Angliei, și a fost ales în echipa stagiunii 2012-2013. Are 58 de selecții în naționala Argentinei în perioada 2001-2016.

Citește și alte știri din Premier League:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.