Stranieri

Ruh - Dinamo Kiev 0-2. Mircea Lucescu rămâne lider după victoria cu penultima clasată, dar ultrașii îi cer plecarea! Scandări în fața stadionului: „Lucescu, pleacă!”

Ruh - Dinamo Kiev 0-2

Articol de Daniel Scorpie  —  sâmbătă, 17 octombrie 2020

Mircea Lucescu nu cedează primul loc în campionatul Ucrainei nici după a șasea etapă. Dinamo Kiev s-a impus, azi, pe terenul penultimei clasate, Ruh Vinniki (2-0), într-un meci jucat la Lvov, și are 14 puncte și niciun eșec.

Liderul a dominat, a avut posesia (69%) și ocazii mai multe (4-2 la șuturi pe poartă), fructificând una până la pauză. De Pena (30) a deschis scorul, la superacțiunea lui Țîgankov, autorul golul victoriei de marți cu Spania de la națională, din grupele Ligii Națiunilor.

Marți, start cu Juventus în Ligă

Scenariul s-a păstrat în actul secund și Dinamo nu a putut să mai înscrie decât în prelungiri, prin Gerson Rodriguez, deși a amenințat constant poarta lui Ruh. Dinamo Kiev păstrează 2 puncte avantaj peste campioana Șahtior, învingătoare tot azi (5-1) cu Lvov, și a făcut o repetiție generală reușită pentru startul în grupele Ligii Campionilor, meciul de marți cu Juventus programat la Kiev. 

„Lucescu, pleacă!”

Rezultatele foarte bune înregistrate de Dinamo Kiev cu Mircea Lucescu la cârma echipei nu reușesc să îi îmbuneze pe suporteri. Ultrașii lui Dinamo au protestat împotriva antrenorului român lângă stadionul care a găzduit meciul de astăzi. Aceștia au afișat bannere cu mesajele „Lucescu, pleacă!” și „Frații Surkis sunt o rușine pentru Dinamo” și au scandat împotriva antrenorului român și conducerii clubului.

VIDEO Costel Orac, despre relația tensionată avută cu Mircea Lucescu: „Ajungeam acasă și-mi tremura mâna pe lingură, de nervi”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.